Libertaarit ovat niin kiistanalainen ja järkkymätön ryhmä, että yritykset eivät juurikaan halua olla tekemisissä kanssamme. Päin vastoin, yritykset haluavat tehdä voittoa, ja yrityksen sisäisen elämän politisoituminen on pahasta bisnekselle. Yritykset useimmiten toteuttavat sitä epäpoliittista, yksityistä agendaa jota libertaarit ajavat, mutta eivät halua sotkeutua poliittiseen toimintaan koska se haittaisi pahasti kannattavuutta ja työntekijöiden henkilösuhteita. Useimmat menestyvät yritykset pyrkivät tästä syystä välttämään työympäristön politisoitumista.
Lisäksi nekin yritykset jotka lapioivat rahaa politiikkaan yleensä tekevät näin voiton toivossa. Ne hakevat erityishuomiota, jota libertaarit eivät aatteellisista syistä voi antaa. Libertaari politiikka on hyvää bisnekselle, mutta sen hyödyt jakautuvat niin laajalle ettei yksittäisten yritysten kannata sponsoroida libertaarien tekemisiä.
Me libertaarit myös pelkäämme keskitettyä valtaa. Emme halua tukea sitä, vaan korkeintaan siedämme sitä mikäli talouden mekaniikka osoittaa, että se on tarpeellista vapauden ja oman hyvinvointimme lisäämiseksi. Niinpä emme todellakaan ole suuryritysten laidunnettavissa.
Libertaarit eivät kannata yhtiövaltaa, eikä libertarismia sinänsä tueta kovinkaan paljon. Järjestäytyneempi ja näin uskottavampi libertarismi saa jonkin verran lahjoituksia niissä maissa joissa verotus suosii lahjoituksia poliittiseen toimintaa, mutta muuten olemme pitkälti omillamme.